Historiek

 

Vip Computers BVBA :
* Uw partner in IT voor thuisgebruik
* Uw BUSINESS PARTNER HOOGWAARDIGE PRODUCTEN VOOR DE PROFESSIONELE GEBRUIKER MET EEN VOLLEDIGE SERVICE EN EEN PERSOONLIJKE AANPAK.

Vip Computers is ontstaan in 1985 uit een vriendenkring die interesse had in elektronica, informatica en communicatietechnieken.
Na het beëindigen van de radio- uitzendingen en de randactiviteiten werd enkel de IT-poot uitgebreid.
Vip Computers is een Belgische onderneming die sinds 1995 actief is.
Zij is gegroeid uit meer dan 25 jaar ervaring in de elektronica- en computerbranche.
Onze hoofdactiviteit en tevens specialiteit is de assemblage, verkoop en service van kwalitatief hoogwaardige informatica hardware.
In al deze jaren is onze omzet gestadig gestegen met behoud van een gezonde financiële structuur.
Stabiliteit en continuïteit zijn begrippen die wij hoog in het vaandel voeren en die wij niet in het gedrang wensen te brengen omwille van een te snelle groei.
Vip Computers richt zich sinds het ontstaan in 1995 naar zowel de particuliere klanten als de bedrijven.
Wegens de groei en de uitbreidingen in ons bedrijf is in 2003 Vip Computers BVBA opgericht met huidig maatschappelijke zetel te B-3910 Pelt, Sint Antoniusweg 17/2, onder ondernemingsnummer 0860.783.047.
Inmiddels hebben een aanzienlijk aantal grote en kleinere bedrijven ons reeds hun vertrouwen geschonken.
De reeks van diensten die wij aanbieden is vrijwel eindeloos: volledige bekabeling, fax- en kopieermachines, computers en aanverwanten, softwareoplossingen, systeemmanagement (remote en lokaal), netwerkconfiguratie en -installatie, IT-consulting, detachering, verhuur PC s, hosting, enz.
Zo beschikken wij ook over een eigen gerespecteerde technische dienst met 2 afdelingen nl. Business en Retail.
Indien u zich door sommigen onder hen wenst te laten overtuigen, aarzel dan niet om ons te vragen u met hen in contact te brengen.

VAKMANSCHAP

Dankzij de technische bagage zijn wij in de mogelijkheid onze klanten professioneel te begeleiden in hun keuze.
De persoonlijke noot in onze aanpak is niet enkel een bedrijfsfilosofische ingesteldheid, maar evenzeer een spontane eigenschap van elk individu van ons team.
Snelheid en doeltreffendheid gaan bij Vip Computers hand in hand.
Flexibiliteit is een belangrijke troef in onze firma.

ACTIVITEITEN

De voornaamste activiteit is het assembleren en verkopen van hoogwaardige PC’s voor de professionele én particuliere gebruiker, en dit als volwaardig alternatief voor de merkproducten.
U kunt echter ook alle bekende merken via ons betrekken met natuurlijk ook onze uitmuntende service (oa Fujitsu Siemens, Asus, Hp …) Merkcomponenten, snelle beschikbaarheid, een volledig servicepakket en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding zijn onze troeven.

Onze eigen technische dienst zorgt voor het testen van de producten, voor installatie en technische ondersteuning.
U kunt ook gebruik maken van onze kennis inzake netwerkinstallaties.
Geen extra onkosten meer in de volgende jaren, hetgeen wel het geval is bij de low-cost systemen die wij niet wensen aan te bieden omwille van hun bedenkelijke herkomst en goedkope onbetrouwbare samenstellingen, die bovendien geen conflictvrije werking garanderen.
Alle bekende merken worden door ons geleverd met de echte fabrieksgarantie, en dit door levering en gebruik van merkonderdelen.
Ondanks onze bevoorrechte rechtstreekse relatie met verscheidene merkfabrikanten zullen wij steeds objectief adviseren inzake de oplossingen voor onze klanten.
Wij bieden alle standaard software aan en hebben de mogelijkheid software op maat te laten aanleveren door onze partners.

SERVICE

Om onze technische dienst zo perfect mogelijk te laten werken en om garantie te kunnen verzekeren, zijn wij gedwongen enkele voorwaarden te stellen.
Zo geldt onze telefonische service voor particulieren enkel tijdens onze openingsuren en is hij uitsluitend bedoeld voor service op de bij onze gekochte materialen en is hij beperkt tot de garantie van het product.
Producten die niet bij ons gekocht zijn, kunnen alleen hersteld worden indien u zich met het product aanbiedt in onze firma.
Bedrijven kunnen beroep doen op onze bedrijvenservice.
Tijdens de openingsuren kan dit via onze normale telefoonnummers en na de openingsuren via onze speciale GSM-nummers, die uitsluitend dienen om onze 24u service te garanderen.
Deze nummers worden alleen aan beroepsgebruikers gegeven.
Vraag hierover onze speciale voorwaarden op.
Servicehandelingen en de hierbij gebruikte materialen worden gegarandeerd gedurende een periode van 60 dagen tegen montagefouten alsmede tegen defecten in de voor de reparatie gebruikte materialen en onderdelen.

Algemene verkoopsvoorwaarden

Onze algemene voorwaarden kan u steeds vinden op volgende link :
www.3910.be/algvoorwaarden.pdf of op www.3910.be/algvoorwaarden.doc

This function has been disabled for Vip Computers.